Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 75 produkter
1
...
4

Populære filtreringer

Nei, gult er ikke stygt, så den gamle rimet stemmer ikke. Det kan derimot være veldig dekorativt å legge et gult teppe på gulvet, og ikke bare til påske. Kanskje har du møbler eller kunst som går i gule nyanser, og da er et gult teppe akkurat det som trengs for å gi rommet en ekstra touch. Du kan også ha gule roser eller påskeliljer på bordet i det rommet der du har ditt gule teppe.

Det er vakkert med gule tepper

Hvordan holder jeg gule tepper friske?

Du bør kanskje ikke ha et gult teppe i inngangen der man går inn med våte sko. Men under et spisebord eller ved sofaen kan du enkelt støvsuge det gule teppet og få det pent igjen. Tørk lett med en klut hvis det kommer flekker på det. Moderne materialer er vanligvis smussavvisende slik at du enkelt kan rengjøre ditt gule teppe når det trengs. Du kan bruke skumrens eller levere det inn til kjemisk rens, akkurat som med hvilket som helst annet teppe.

Vil et gult teppe være moderne lenge?

Dine møbler, tepper og interiørtekstiler skal gjenspeile din personlighet. Ikke vær altfor opptatt av mote, men velg det du synes er pent. Et gult teppe som passer inn i sin omgivelse er på en måte tidløst. Så er det lettere å bytte ut et teppe enn å male huset eller legge nytt gulv. Det er morsomt å tørre å eksperimentere med tepper og gardiner, og hvert påske er teppet høyaktuelt igjen.

Passer et gult teppe på lekerommet?

Ja, du kan ha et gult teppe hvor som helst. Barn liker glade farger, så de kan gjerne sitte på et gult teppe og leke. Du kan ha et ensfarget teppe og mønstrede barne-tapeter, eller omvendt. Hvis du har et mønstret teppe, vil du kanskje ha ensfargede vegger. La gjerne barna være med å velge.