Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 24 av 184 produkter
1
...
8

Populære filtreringer

En enkel måte å gi liv og varme til et rom er å bruke en rød matte. Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av mønstrede og ensfargede røde matter som passer i alle miljøer. Røde matter kan ha klassiske orientalske mønstre eller ha en moderne, stram design. Rødt er en innbydende og eksklusiv farge og brukes derfor i høytidelige sammenhenger der man går på "rød løper". Hvis du har en rød matte i hjemmet ditt, kan du få samme luksuriøse opplevelse og rommet får en spesiell varm karakter.

Hvilke fordeler har en rød matte?

Med en rød matte gir du rommet en koselig følelse siden rødt er en varm og stimulerende farge. Hvis du velger en av våre mønstrede røde matter, får du en lettstelt matte som tåler å bli brukt ofte og mye. Mønsteret og blandingen av farger gjør at mindre flekker ikke synes, og det blir enkelt å vaske av hvis noen skulle søle.

Hvor kan jeg ha en rød matte?

Ettersom rødt er en stimulerende farge, passer en rød matte på flere steder i hjemmet ditt. Hos oss på Trademax kan du finne en rød matte til sofaen som gir energi og liv til stuen. I gangen blir den en varm og vennlig velkomst. Hvis du velger en mønstret rød matte på soverommet, kan du kombinere den med flere andre farger i rommet.

Hvordan tar jeg vare på en rød matte?

Regelmessig støvsuging av en matte er nok for å holde den ren. Hvis det skulle bli flekker eller smuss på en rød matte, kan du fukte en klut, ta litt mildt rengjøringsmiddel og forsiktig gni dem bort. En flatvevd matte er enklere å ta vare på enn en matte med lugg. Hvis du har spørsmål om våre røde matter, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.