Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 426 produkter
1
...
18

Populære filtreringer

Utforsk vårt nøye utvalgte utvalg av billige svarte tepper for hjemmet, hytta eller kontoret. Våre sorte tepper er ikke bare stilige og trendy, de er også praktiske, slitesterke og av høy kvalitet. Med et sort teppe kan du skape ro og harmoni i hjemmet. Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av ensfargede og mønstrede svarte matter. En svart matte er en god base å bygge videre på når du innreder hjemmet ditt. Svart passer godt sammen med både varme og kalde farger og gir et elegant inntrykk. Det er enkelt å kombinere en svart matte med puter, gardiner og møbler i avvikende eller harmoniserende farger. En svart matte er også veldig enkel å vedlikeholde da den er mindre sensitiv for søl og flekker.

Vanlige spørsmål og svar om svart teppe

Hvilke fordeler har en svart matte?

En svart matte gir et rolig og sofistikert inntrykk og er lett å kombinere med andre farger og ulike innredningsstiler. Vi på Trademax har et stort utvalg av matter der svart er den dominerende fargen selv om den kan ha innslag av andre farger i mønsteret. Du finner svarte matter i klassisk stil, men også med moderne stramme mønstre.

Hvor kan jeg ha en svart matte?

Du kan ha en svart matte på et soverom, i stuen eller i gangen. Ønsker du å skape en moderne og stilren innredning, bruker du også grå og hvite nyanser for å skape en harmonisk enhetlighet. Svart kan også kombineres med andre farger og skape en rekke forskjellige kule rom og stiler der farger møtes. En svart matte passer også inn i et klassisk innredet rom med tidløse, tunge møbler.

Hvordan vedlikeholder jeg en svart matte?

En svart matte trenger bare regelmessig støvsuging for å holde seg frisk. Det er enkelt å ha en svart matte fordi den ikke er så følsom for forskjellige typer flekker. Skulle det bli merker på matten, kan du tørke dem av med en fuktig klut og litt mildt vaskemiddel tilpasset materialet i matten. Har du spørsmål om de svarte mattene som finnes hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.