Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 325 produkter
1
...
14

Populære filtreringer

En elegant brun matte gir et mykt og varmt inntrykk. Hos oss på Trademax finner du brune matter i både ensfarget og mønstret design, og i flere vakre nyanser. Brun er en tidløs farge som smelter inn i alle miljøer. Vi har koselige og hjemmekoselige matter med lang lugg som er myke og behagelige å sette føttene i. Du finner også mer klassisk vevde matter med kort lugg som er enkle å vedlikeholde og gir et elegant inntrykk. Hvis du leter etter en matte til trappen, er en brun matte et godt valg.

Hva passer til en brun matte?

En brun matte fra oss på Trademax er enkel å kombinere med tekstiler og møbler i hjemmet ditt. Brun er en varm farge som passer godt med møbler i tre og puter og gardiner i varme farger. Hvis du vil kombinere en brun matte med svart, hvitt og møbler i metall, fungerer det også bra, fordi brun er en nøytral farge som balanserer de andre fargene og skaper en koselig atmosfære.

Hvor kan jeg ha en brun matte?

Når du velger en brun matte fra oss på Trademax, får du en enkel å vedlikeholde og robust matte som du kan ha ved sofaen i stuen, i spisestuen, gangen eller soverommet og skape en koselig atmosfære. En av fordelene med en brun matte er at mindre flekker ikke er så synlige, noe som gjør at den passer inn i alle rom i huset.

Hvordan tar jeg vare på en brun matte?

En brun matte er enkel å vedlikeholde og krever bare regelmessig støvsuging. Hvis du har valgt en matte med lugg, kan det være lurt å riste den av og til. Hvis det blir flekker på din brune matte, kan du fjerne dem med en fuktig klut og litt mildt rengjøringsmiddel. Hvis du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.