Kvadratiskt teppe

55 stk produkter
Kampanje
  • Kvadrat
528845(1).jpg

Et kvadratisk teppe er et både stilfullt og tradisjonelt valg når du ønsker å gjøre det koselig i et rom. Det kvadratiske teppet passer like godt ved sofaen som under spisebordet. Det finnes også flere størrelser, materialer og farger å velge mellom. Hvis du har kalde gulv, er det perfekt med et koselig kvadratisk teppe. Du kan sette ditt personlige preg på hvilket som helst rom når du velger et kvadratisk teppe fra oss på Trademax.

Opprett et koselig hjem med et kvadratisk teppe

Hvor stor skal et kvadratisk teppe være?

Et teppe bør gå litt utenfor bordbeina, så det bør være godt tilpasset for å se fint ut og ikke malplassert under spisebordet. Hvis du derimot skal ha teppet som dekorasjon, kan det være mye mindre. Du kan også kjøpe flere i ulike størrelser og plassere dem i gjesterommet, i barnas rom og under sofabordet i stuen.

Hvordan vasker jeg et kvadratisk teppe?

Hvis du har det under spisebordet, vil det trenge å bli vasket oftere enn hvis det ligger i et gjesterom. Det finnes ulike metoder for å holde et teppe rent, fra å tørke det av med en klut så snart det oppstår en flekk på den til å levere den til kjemisk rens. Støvsug det ofte, så kanskje det ikke trenger å vaskes så ofte, men da holder det å ta det ut for å lufte det av og til. Et litt tynnere teppe er også mer håndterlig enn store ryetepper med lang lugg, så du kan bevisst velge hvilken type teppe du vil ha.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje