Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 408 produkter
1
...
17

Populære filtreringer

Gå bort i fra det vanlige og velg en rund matte i stedet for den klassiske rektangulære! Runde matter er veldig fint og blir mer et blikkfang. Når du begynner å tenke utenfor boksen kommer nye muligheter for å åpne seg. Et rundt gulvteppe kan for eksempel dempe følelsen i et rom, det kan være veldig passende på kontoret der innredningen ofte er sparsom og noen ganger strengt. Også under sofabordet eller i gangen kan en rund matte være en vakker detalj.

I blant er det kult å innrede utenfor rammene, noe du kan gjøre med en rund matte. I vårt sortiment finnes alt du trenger for å skape en mykere, koseligere og mer innbydende innredning. Kanskje du vil ha en flatvevd matte eller frister det mer med en myk ryematte med lang lugg? Uansett dine ønskemål kan du garantert finne et rundt gulvteppe som passer inn i akkurat din innredning. Å innrede med tekstiler som matter er veldig koselig, ettersom det enkelt gjør et rom mer innbydende og mer hyggelig. Egentlig passer gulvtepper inn i hjemmets alle rom, uansett om du innreder kjøkkenet, badet eller gangen. Ofte kan du velge blant forskjellige materialer for at gulvteppe skal være passende for det rommet du innreder. For stuer og soverom kan du vanligvis velge hvilket som helst gulvteppe fordi risikoen for tilsmussing ikke er så stor i disse rommene.

Ettersom alle har ulik smak og syns forskjellig, har vi forsøkt å samle et så bredt og variert utvalg av runde matter som mulig. I tillegg til de mer iøynefallende gulvteppene med abstrakte mønstre i sterke farger, kan du også finne mer diskrete og stilige alternativer. Om du er på jakt etter den ultimate matten for stuen kan vi varmt anbefale en rund matte. Velg blant forskjellige varemerker og varianter og finn din favoritter i dag!