Nålefiltmatter & kunstgressmatter

63 stk produkter
1482087(1).jpg
Ved hjelp av nålefiltmatte og kunstgress gir du et løft til hjemmet ditt. Dekorer en balkong, terrasse eller hage for å friske opp og fornye hjemmet ditt. Titt rundt i vårt store sortiment og bestill det som passer deg og ditt hjem best.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er en nålefiltmatte?

En nålefiltmatte er laget av fiber, hvor materialet er jobbet sammen med nåler som gir en filtaktig matte. En nålefiltmatte er mest brukt i trapper, men de fungerer også like bra i for eksempel vinterhagen.

Hva er kunstgress?

Som navnet tilsier, er et kunstgress et plastteppe som ser ut som gress. Teppet tilbys i flere forskjellige farger og størrelser slik at du kan velge en som passer deg. Du har også mulighet til å velge hvor tykt eller tynt du vil at kunstgresset ditt skal være. I tillegg slipper du alt som har med plenpleie å gjøre. Som for eksempel gjødsling, vanning og klipping av gresset. Med andre ord er ikke bare en kunstig plen stilig, men også veldig praktisk.

Kan jeg innrede kunstgress på balkongen?

Kunstgress er perfekt å ha på balkongen eller terrassen for å skape en koselig og herlig følelse. Innred med loungemøbler, koselig belysning og et fint balkongbord. Da har du laget en stilig og innbydende uteplass.

Kan jeg kjøpe kunstgress og nålefiltmatte billig?

Hos Trademax er det noe for enhver smak, uansett lommebok. Hos oss finner du produkter av høy kvalitet til gode priser. Utforsk gjerne vårt sortiment og bestill det som passer deg og ditt hjem best.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)