Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 11 av 11 produkter

Et moderne vegg til vegg teppe er hygienisk og gir hjemmet ditt en koselig følelse. Når du velger farge og mønster på vegg til vegg teppet ditt, skaper du atmosfære og varme i rommene. Et teppe gjør gulvet varmere å gå på og passer derfor spesielt godt på soverom der du noen ganger går barbeint.

Skap hygge og varme med et vegg til vegg teppe

  • Hvorfor bør jeg velge vegg til vegg tepper?

    Et moderne vegg til vegg teppe er laget av syntetisk materiale som er helt lofritt og ikke avgir støv, noe som gjør dem hygieniske. Ved produksjon av et slikt teppe veves det inn antistatiske fibre som gjør at det ikke er ladet med statisk elektrisitet elektrisitet. Et vegg til vegg teppe gir en myk følelse i rommet, bidrar til lyddemping og holder bedre på varmen enn tregulv.
  • Hvor kan jeg ha vegg til vegg tepper?

    Et moderne vegg til vegg teppe passer inn i alle rom der du ønsker en koselig atmosfære. Gulvene blir myke og varme å gå på og teppet binder rommet sammen på en harmonisk måte. Du kan plassere vegg til vegg teppet ditt på soverommet, stuen, kjelleren eller gangen – det passer inn overalt. Teppet er laget med firkanter, noe som gjør det enkelt å reparere det hvis noen del er skadet.
  • Er det lett å legge vegg til vegg teppe?

    Et moderne vegg til vegg teppe er enkelt å legge fordi du får det som kvadratiske tekstilfliser som du bare legger ut på gulvet. Det er enkelt og morsomt å legge tekstilfliser og du kan allerede etter kort tid se hvordan teppet ditt vil se ut. Platene er enkle å håndtere og enkle å kutte rundt rør og terskler.