categoryTopBlock

Sofaer - 2-4 seter

1 337stk. produkter
Sofaer
Kampanje

Din sofa er en plass for avslapping og samkvem. Her kan du slå deg ned etter en dag på jobben for å bare ta det med ro og føle at kreftene kommer tilbake. Trademax har samlet et bredt utvalg av prisgunstige 2-seters sofaer samt større 3-seters og 4-seters sofaer som vi vet kommer til å passe sammen med din innredning. Så uansett om du leter etter en 2-seter sofa eller en 3-seter sofa, finner du alt fra sofaer med klassisk design til moderne møbler i alle størrelser. Mål opp hvilken sofa som passer i ditt hjem og la kreativiteten flomme!

Store & små sofaer for hele familien

Finn det perfekte stedet for avslapping i stuen din! Innredning handler om å skape en helhet i hjemmet og gi deg og din familie et miljø der dere virkelig kan trives. Det gjelder også i stuen! Skap rett atmosfære der du får muligheten til å ta det med ro, men samtidig kan ta imot uventede besøk. Her blir naturligvis din sofa sentral. Legg deg ned og føl hvordan du kan strekke ut hele kroppen eller sett deg på den myke puten og hvil albuen bekvemt mot armlenet. Tilpass størrelsen på dine sofaer etter funksjon og øvrig innredning. Hos Trademax har vi samlet et utvalg av stuemøbler i ulike utførelser. Alt for å øke dine valg og gi deg muligheten til å skape en innovativ innredning. Foretrekker du en rett modell eller vil du ha en buet sofa? Vi har selvfølgelig begge stilene!

Vil du ha en 2-seters sofa eller en større sofa?
Kombiner fritt mellom 2-, 3- eller 4-seters sofaer som lar deg skape egne konstellasjoner avhengig av muligheter og miljø. Ta en titt i vårt sortiment for å se om det finnes noe som tiltaler deg. Du har vel ikke gått glipp av at vi har 10 års garanti på alle sofaer? Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår. Velkommen!

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje