Chesterfield sofa

3 stk produkter
Kampanje
1182093(12).jpg

Om du leter etter en tidløs klassiker til stuen din, velg en Chesterfield-sofa fra Trademax! Chesterfieldmøbler-møbler er assosiert med et genuint håndverk som representerer en stolt tradisjon og gedigen yrkeskunnskap. Møblene fører tankene mot engelske herregårder med røykfulle bibliotek og Afternoon Tea. Chesterfield er rustikk og luksuriøs i uttrykket, med karakteristiske detaljer. Leter du etter en prisgunstig Chesterfieldsofa i okseblod eller vintage? Det er bare å klikke hjem din favoritt i dag!

Chesterfield sofaen - et håndverk med tradisjon


Den klassiske Chesterfield-sofaen har blitt produsert i mer enn 200 år og håndverket har gått i arv fra generasjon til generasjon. Chesterfield-sofaens signatur er en ramme av massivt tre og høykvalitativt møbeltrekk i lær eller kraftig stoff med dekorative dypstiftede knapper. Armlener og ryggen i samme høyde er vakkert buede og de dreide bena i tre skaper fine detaljer. Chesterfield-møbler trekker blikkene til seg og ånder tidløs eleganse, men har også en følelse av en svunnen tid og tradisjon. De holder høy kvalitet og har utrolig god sittekomfort. Så brygg en kopp te, let frem en god bok og slå deg ned i din Chesterfield-sofa eller lenestol og la deg bli forført av atmosfæren i rommet. Skaff ditt nye møbel allerede i dag hos Trademax! Med våre lave priser har du mulighet til å skape din drømmestue med bekvemme og stilrene Chesterfield-møbler som ånder luksus og engelsk prakt! Hos oss kan du velge blant lenestoler, fotskamler, 2-seters- eller 3-seters sofaer i Chesterfield-modellen, i stiler som vintage, okseblod, skinn eller stoff. 

Psst! Du har vel ikke gått glipp av at vi har 10 års garanti på alle sofaer? Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje