Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 224 produkter
1
...
10

Populære filtreringer

En liten sofa er et godt valg. Ikke bare for deg som trenger å spare plass, men den passer like bra i et stort rom som et smakfullt tillegg i innredningen. Uansett om du vil ha en sofa for å fylle ut rommet, supplere en annen sofa eller ha en koselig krok, så er en toseters sofa et praktisk og stilig valg som dere kan nyte sammen.

Spiller materialet på min 2-seters sofa noen rolle?

Ja, selv om det kan føles som det viktigste er utseendet og fargen på sofaen, så spiller materialet stor rolle i hvor godt du vil trives med din toseters sofa. Sofaer i syntetisk materiale er for eksempel veldig slitesterke og passer bra i barnefamilier. Naturmaterialer og skinnsofaer krever litt vedlikehold, men skaper en veldig hjemmekoselig atmosfære.

Er det lett å rengjøre min 2-seters sofa?

Det hjelper at du regelmessig rengjør sofaen din. Støvsug sofaen ofte for å unngå at støv og smuss samler seg og fester seg. Hvis du søler noe på din 2-seters sofa, tørk det opp med en gang ved å dabbe med en klut med rent vann. Hvis flekken fortsatt ikke går bort, kan du prøve med et rengjøringsmiddel tilpasset materialet på akkurat din toseters sofa.

Kan jeg kle om min toseters sofa?

Det varierer selvfølgelig fra sofa til sofa. Du kan lese mer under fanen 'Spesifikasjoner' for hver sofa. Merk imidlertid at de fleste sofaer ikke kan tas av eller bytte trekk på. Du kan derimot enkelt supplere din toseters sofa med morsomme og stilige puter for å gi din 2-seters sofa et helt unikt utseende.