Howard sofa

109 stk produkter
Kampanje
2220986(1).jpg

Her finner du ordentlige drømmemøbler til stuen: Howardsofaer fra Trademax! Ram inn hjemmet ved å innrede med klassisk stilrene møbler. Howardsofaen har blitt synonymt med godt håndverk og tidløst design som står seg over tid. Stoppingen har en kjerne i kaldskum og dun for høyeste komfort. På Trademax kan du velge mellom 200 ulike stoff i alle farger du kan tenke deg, for at du skal finne din perfekte Howard sofa. Her finnes også Howard sofa buet, for å få en delikat detalj i innredningen. 

Howard sofa i klassisk stil med dunfyll

For oss er det viktig at du føler deg bekvem i ditt eget hjem. Sats på en sofa som du virkelig trives med! Gli ned i din stilrene Howard sofa og føl at roen sakte kommer over deg. Len deg tilbake mens du lar sofaen forme seg etter dine konturer samtidig som den varmer din kropp. Med hjelp av rett materialer gir vi deg den spesielle og luksuriøse følelsen av å hvile ut i en herlig Howard sofa.

Howard sofa med aner

Howard er en elegant sofa med fine og velarbeidede detaljer. Den første Howardsofaen ble produsert allerede på 1800-tallet og er selv i dag en meget populær modell som passer i mange miljøer. Howard er en ordentlig klassiker som har blitt synonymt med et godt håndverk og tidløst design. Sofaen har dype seteputer som gir en myk og ettergivende sofa - helt enkelt fantastisk herlig å synke ned i! 

Med dype puter, buede armlener og stilrene messinghjul er vi sikre på at våre Howard sofaer er så nært klassisk stil som man kan komme. Inviter dine venner til et vakkert hjem som ånder god smak og som gir en behagelig følelse ved hvert blikk.

Pass på at innredningen i stuen din utgjør en helhet. Med Trademax brede utvalg av innredningsmuligheter kan du enkelt utforme din Howard sofa etter rommets øvrige detaljer. Velg farge, nyanse og mønster for å kunne gi ditt hjem som det virkelig fortjener.

Vi på Trademax hjelper deg til å finne din favoritt Howard sofa med tilbehør fra vårt brede sortiment. Så klikk deg inn og ta en titt i webshoppen. Naturligvis er det mulig å bestille en Howard sofa i det stoffet som du selv ønsker slik at du på egen hånd kan skape den følelsen og stilen du leter etter. Dessuten har du alltid 10 års garanti på sofaer du kjøper hos oss. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje