Dagsenger

101 stk produkter
Kampanje
1247678(1).jpg

En dagseng er et ettertraktet og klassisk møbel som passer til de fleste nordiske hjem. Sofa eller seng? Bestem selv! Historiskt sett har dagsengen fungert mest som en luksuriøs avastningsplass. I dag har du derimot uendelig med muligheter å bruke din dagseng og ikke minst å kombinere den med annen innredning. Det er allsidigheten som gjør en dagseng anvendbar for deg. Den bidrar til litt luksus i hverdagen og skaper en harmonisk og avkoblende stemning i hjemmet ditt. Trademax har et stort utvalg av dagsenger som finnes i flere ulike farger og utførelser.

Dagsengen – moderne luksus!

La din dagseng bli en fargekick som løfter rommet der du velger å plassere den. En dagseng er et enkelt møbel som kan passe i hjemmet ditt uansett hvilken innredningsstil du har. Om det skulle bli mangel på stoler når gjestene kommer over fungerer dagsengen perfekt som en ekstra sofa. Det er et komfortabelt og behgaelig møbel som kommer til sin rett utifra dine behov. Hos oss på Trademax finner du den stilrene, attraktive og perfekte dagsengen til akkurat ditt hjem. Dessuten har du alltid 10 års garanti på sofaer og dagsenger du kjøper hos oss. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

Tilbyr mer enn bare avkobling


Det klassiske bruksområdet for en dagseng er å kunne koble av. Bruk din egen tid rett og gjør det på din dagseng, på dine egne vilkår. Her har du muligheten å lese ut boken som du ikke har hatt tid til tidligere i uken. Eller hvorfor ikke bare legge deg tilbake, lukk øynene og lytte til din favoritt podd eller en lydbok? Skap et luksuriøst miljø med hjelp av ulike lyssettinger, planter, pledd og puter. Velg selv hvordan din plass skal se ut! På Trademax har vi også dagsenger som tilbyr oppbevaringsmuligheter – et enkelt sett å spare plass på, men uten å påvirke den luksuriøse følelsen som en dagseng gir. Eksklusivt, harmonisk og funksjonelt på en og samme gang.
 
Trademax tilbyr smakfulle dagsenger i blant annet fløyel i farger og blir aldri umoderne. Velg mellom:
  • Mosegrønn
  • Blå
  • Grå
  • ​Svart
Skap ditt egne kosehjørne utifra din personlige stil med matchende pledd og puter i ulike materialer som ull, tekstil eller fuskepels. Med hjelp av detaljene kan du løfte hvilken innredning som helst. Finn mer inspirasjon til din dagseng. 
Et trendy tips er å plassere dagsengen ved et vindu eller i et hjørne. Sett en lampe i vinduskarmen eller på en hylle over dagsengen. Bosett deg der under kvelden, for å nyte ditt egne eksklusive lesehjørne! 

 
 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Antall personer
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje