U-sofa

190 stk produkter
Kampanje
1012836.jpg
Populære filtreringer

En U-sofa er et møbel som virkelig ånder nytelse og kos. Den er innbydende og elegant på samme tid. Velg fra vårt store utvalg av hjørnesofaer, sofaer med sjeselong og U-formede sofaer.

Ta plass for avslapning med en U-sofa

Hvilken U-sofa er best å velge?

Avhengig av om du er ute etter en U-formet sofa, en hjørnesofa eller rett og slett en sofa med sjeselong, finnes det forskjellige modeller å velge mellom. Tenk på hvordan du vil møblere hjemmet ditt, og hvilken farge og stil som passer. Funksjonen er viktig, så tenk på hvilke behov du selv og dine nærmeste har når det gjelder å slappe av på sofaen. Din sofa skal gjøre alle disse stundene hyggelige og koselige.

Hvor skal jeg plassere min U-sofa hjemme?

Det finnes litt forskjellige alternativer når du skal plassere din U-sofa hjemme. Den kan stå langs en langvegg eller i et hjørne, avhengig av hvordan layouten på rommet ser ut. I noen rom fungerer det også å plassere en U-sofa midt i rommet. Det kan gi et virkelig kult inntrykk og blir veldig koselig når sofaen er et sentralpunkt.

Hvordan kan jeg gjøre min U-sofa enda mer komfortabel?

Ved å ha pynteputer i ulike størrelser og fasthet, kan du sørge for at alle sitter komfortabelt i din U-sofa. Pledd og tepper som matcher putene øker kosefaktoren ytterligere. For å skape en virkelig praktisk og behagelig sitteopplevelse, er det bra å ha avlastningsflater i nærheten. Et bra sofabord, kanskje et serveringsbord ved siden av og et par armlenebrett hjelper til. Hvis du har plass, er alltid en fotskammel eller sittepuff deilig å hvile føttene på.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje