Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå! 300,– EKSTRA rabatt på kjøp over 4000,–. Kode: 300OFF

Avsluttes om:

Viser 24 av 350 produkter
1
...
15

Sofaen er hjertet i hjemmet. En 3-seters sofa er perfekt for alle husholdninger og passer like godt for barnefamilier som den gjør i den første leiligheten. Med plass til tre personer er det alltid et sted å plassere gjesten eller chipsbollen hvis du heller vil det.

Skap hjertet i hjemmet med en 3-seters sofa

Hvilket materiale bør jeg velge til min 3-seters sofa?

De som har barn eller dyr hjemme vil kanskje helst ha et slitesterkt syntetisk materiale. Det kan også være et klokt valg for deg som ofte spiser i sofaen din. Hvis du vil skape en virkelig koselig atmosfære, er det verdt å satse på et naturmateriale som bomull eller lin. Med riktig materiale vil din 3-seters sofa bli en god følgesvenn.

Hvordan holder jeg min 3-seters sofa fin og i god stand?

Ved å ta vare på din 3-seters sofa vil den vare og gi deg komfort i lang tid. Et godt tips er å snu putene nå og da. Da vil de beholde formen litt bedre, og sofaen vil se finere ut og ikke bli sliten. Hvis en flekk skulle oppstå, bruk bare rengjøringsmidler som er beregnet for materialet på din 3-seters sofa. Det er viktig med et tilpasset rengjøringsmiddel for å unngå å gjøre flekken verre eller skade materialet på din sofa.

Kan jeg bytte trekk på min 3-seters sofa?

Hvis du kan bytte trekk på akkurat den sofaen du er interessert i, finner du informasjon om det under fanen 'Spesifikasjoner'. For 3-seters sofaer som ikke har avtakbart trekk, kan du i stedet dekorere med tepper og stilige puter for å eksperimentere med en ny look. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.