Skinnsofaer & Lærsofaer

285 stk produkter
Kampanje
957917(7).jpg

Finn lekre og stilrene skinnsofaer på Trademax! Er det ikke noe aldeles spesielt med en skinnsofa? Den føles naturlig, dufter godt og dessuten aldres den så vakkert. Skinnsofaen passer inn i de fleste miljøer og gir rommet karakter. Trademax tilbyr sofaer i skinn og kunstlær i farger som svart, hvit, brun, beige og rød. Velg blant en rekke ulike modeller som sofagrupper, sovesofaer, vintagesofaer og hjørnesofaer. 

Billig skinnsofa av god kvalitet på Trademax

 
Mange av våre sofaer er i Bonded leather som blir laget av resirkulert lær. Lærfibrene blir bundet sammen i en høyteknologisk prosess for å deretter bli farget og overflatebehandlet. På den måten blir lærets utseende, lukt og følelse beholdt. Resultatet blir et mykt, slitesterkt og prisgunstig materiale som er mindre følsomt for smuss og søl. For å kunne ha et så lav pris som mulig består noen av våre skinnsofaer av kunstlær (PU) som både ser ut og føles som lær. Kunstlær er holdbart, slitesterkt og lett å rengjøre. Trademax har skinnsofaer i mange ulike størrelser og former som vintage sofaer, hjørnesofaer, sovesofaer og sofagrupper i skinn.
 
Her finns blant annet skinnsofaer i fargene:
  • Svart
  • Hvit
  • Brun
  • Beige
  • Rød
Uansett hvilken farge eller form du foretrekker har vi på Trademax garantert en skinnsofa som får stuen din til å glinse! 

Viktig å rengjøre din skinnsofa

En sofa skal stå imot mye under årenes løp. Ta vare på den på rett måte og forleng levetiden betraktelig! Når du skal rengjøre skinnsofaen er det viktig å alltid starte med å støvsuge sofaen med en myk børste, gjerne en gang i uken. Tørk av hele sofaen med en fuktig klut og deretter er det på tide å smøre inn skinnsofaen. Legg på et lag med lærbalsam, men vær nøye med at det er et middel som er spesielt beregnet for skinnmøbler. Om du skulle søle på din skinnsofa, ikke gnikk på flekken, men dytt forsiktig med en fuktig klut. Trademax har et bredt utvalg av rengjøring og behandling for møbler i lær og kunstlær. Hos oss finner du det beste fra Leather Masters sortiment av rengjørings- og behandlingsprodukter. Spør oss gjerne om du vil vite hvilken av Leather Masters produkter som passer din skinnsofa! 
 
Du har vel ikke gått glipp av at vi har 10 års garanti på alle sofaer? Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.
Filter
Sorter etter (Mest populære)
Oppbevaring
Varemerke
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Avtagbart stoff
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje