Hopp over overskriften og gå videre.

Sommerens lave priser - best akkurat nå!

Viser 24 av 155 produkter
1
...
7

Med en 4-seters sofa får du litt ekstra plass til å sitte eller legge deg ned og slappe av. Sofaen er utformet for at flere personer skal få plass, og det finnes et stort utvalg hos Trademax når det kommer til funksjon og design. En sofa med 4 seter er enkel å kombinere med lenestoler og sofabord. Med en ny 4-seters sofa går du ikke på akkord med hverken plass eller komfort i hjemmet.

Gi familien god plass i en 4-seters sofa

Hvor romslig er en 4-seters sofa?

Tanken er at det skal være plass til fire personer i en 4-seters sofa. Det finnes en mengde ulike modeller og utforminger, så du bør først og fremst velge størrelsen du ønsker. Antall sitteputer kan variere, men grunntanken er at sofaen skal gi deg den plassen du trenger. Du kan ha en 4-seters sofa for deg selv, men du kan også enkelt trykke sammen 6-8 venner i sofaen når dere samles.

Trenger en 4-seters sofa mye plass?

En sofa med 4 seter trenger litt mer plass enn mindre versjoner og passer derfor bra i et litt større rom. Spesielt er en 4-seters sofa bra om du vil ha en mer koselig følelse når du har store flater, da den tar opp en del plass. Moderne og åpne planløsninger kan kreve en litt større sofa, og da er en 4-seters sofa et perfekt valg. Velg gjerne en fotskammel eller lenestoler for ekstra komfort og kos.

Hvordan innreder jeg med en 4-seters sofa?

Et stort rom med høyt tak ser straks mer møblert ut om du velger en 4-seters sofa med tyngde og volum. Materialer som fløyel eller annet stoff demper også lydnivået, så velg gjerne et litt mer solid sofabord sammen med en sofa med 4 seter. Vil du ha en mer stram stil, finnes det sofaer i skinn med en design som heller kan gjøre at rommet føles kaldere og mer romslig.