Dahlia Dagseng

- Vintage Brun/Svart

Om produktet
Oversikt

Dahlia dagseng i vintage brun har en dekorativ quiltet overflate og er kledd i et stoff med lærlignende utseende. Dagsengen har en lang historie, men har fått et skikkelig løft de seneste årene. Dahlia er en perfekt hvileseng, ekstra sitteplass og et minimalistisk alternativ til sofa eller kanskje du bare vil ha den som en vakker innredningsdetalj.

  • Luksuriøs hvilebenk å strekke seg ut på.

Material og vedlikeholdsråd

  • Møbelstoffet har en Martindaleverdi på 35 000. Martindale er et mål på hvor slitesterkt stoffet er. For å ha noe å sammenligne med, bruker et verde å ligge på 15 000 dette anbefales til hjemmemiljø og 30 000 til offentlig miljø der slitasjen i regel er større.
  • Impregner stoffet med Textile Clean & Protect Sett for å få et møbel som holder i mange, mange år fremover. Produktene gir en bra beskyttelse og gjør sånn at flekker ikke setter seg.

Dahlia er en elegant møbelserie med et stort utvalg av vakre sittemøbler for hjemmet. I vakre materialer som fløyel og lær gir serien et stilfullt inntrykk og løfter hjemmet ditt til nye høyder. I serien kan du finne alt fra fine dagsenger, lenestoler og ryddige sofaer til fotskamler i forskjellige størrelser, former og farger.

Spesifikasjoner
Produktinformasjon
Leveranse
Kundeservice
Varemerke
TILBUD
10%
4 495
,–
Du sparer:500,–
Delbetale fra: 252,–/Måned
Forventet levering 5-10 hverdager
Prismatch
10 års garanti
14 dagers angrerett
Fargenavn:Brun
Rød
+ 0,–
Grå
+ 0,–
Blå
+ 0,–
Grønn
+ 0,–
InngårBenTILBUD
Svart
Endre
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 10695
Takk
Når kommer kontakte med tel 45268460
daniel solomon 2020-09-23
Helt greit ,som avtalt
Helt greit ,som avtalt
kjell karlsson 2020-09-23