Dagsenger

93 stk produkter
Kampanje
910637(1).jpg

En dagseng er et ettertraktet og klassisk møbel som passer til de fleste nordiske hjem. Sofa eller seng? Bestem selv! Historisk sett har dagsengen primært fungert som en luksuriøs avlastningsflate. I dag har du derimot uendelige muligheter til å bruke din dagseng, og ikke minst kombinere den med annen innredning. Det er mangfoldet som gjør en dagseng anvendelig for deg. Den bidrar til hverdagsluksus og skaper en harmonisk og avslappende stemning i hjemmet ditt. Trademax har et stort utvalg av dagsenger i flere forskjellige farger og utførelser. La din dagseng bli en fargeklatt som løfter rommet der du velger å plassere den. En dagseng er et smidig møbel som kan passe inn i hjemmet ditt uavhengig av hvilken interiørstil du har. Hvis det skulle bli mangel på stoler når gjester kommer på besøk, fungerer dagsengen utmerket som en ekstra sofa. Det er et komfortabelt og anvendelig møbel som kommer til sin rett basert på dine behov. Hos oss på Trademax finner du den stilrene, attraktive og perfekte dagsengen for akkurat ditt hjem.

Dagsengen - en allsidig løsning for avslapping, oppbevaring og moderne luksus!

Hva brukes en dagseng til?

Det klassiske bruksområdet for en dagseng er nettopp avslapping. Bruk din egen tid godt og velg å gjøre det på din dagseng, på dine egne vilkår. Her har du muligheten til å lese ut boken du ikke har hatt tid til i løpet av uken. Eller hvorfor ikke bare legge deg til rette, lukke øynene og lytte til favorittpodcasten din eller en lydbok? Skap en luksuriøs atmosfære med hjelp av forskjellig belysning, planter, pledd og puter. Bestem selv hvordan din egen plass skal se ut! Hos Trademax har vi også dagsenger som tilbyr oppbevaringsmuligheter - en smidig måte å spare plass på uten å inngå kompromiss med den luksuriøse følelsen som en dagseng gir. Eksklusivt, harmonisk og funksjonelt på samme tid.

Hvilke materialer og farger finnes dagsenger i?

Trademax tilbyr smakfulle dagsenger i blant annet fløyel, tre, lin og stoff. De fleste av våre dagsenger kommer i farger som aldri går ut av tiden, men vi har også noen fargerike dagsenger for deg som ønsker å sette en fargeklatt i hjemmet. De mest populære fargene er:

  • Mosegrønn
  • Blå
  • Grå
  • Svart

Hvordan innreder jeg med en dagseng?

Skap ditt eget koselige hjørne basert på din personlige stil med matchende pledd og puter i forskjellige materialer som ull, tekstil eller fuskepels. Ved hjelp av detaljer kan du løfte enhver innredning. Et trendy tips er å plassere dagsengen ved et vindu eller i et hjørne. Sett en lampe på vinduskarmen eller på en hylle over dagsengen. Bosett deg der på kveldstid for å nyte din egen eksklusive lesekrok!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje