Moderne sofaer

301 stk produkter
Kampanje
  • Moderne
1012836.jpg

Alle elsker vel å kaste seg ned i en behagelig moderne sofa etter en lang dag for litt velfortjent avslapping. Avhengig av størrelsen på rommet sofaen skal stå i, vil den ha ulike bruksområder. Vi har store moderne sofaer for TV-henging, moderne sofagrupper for hyggelig samvær med venner og moderne sofaer i mindre størrelser for mindre boenheter.

Vanlige spørsmål om moderne sofaer

Hva kjennetegner en moderne sofa?

Moderne sofaer finnes i mange forskjellige materialer og modeller. Velg mellom en trendy chesterfield eller howard sofa, kanskje foretrekker du en mer stilren sofa med rette linjer i skinn? Hva som er moderne går i bølger; vi på Trademax sørger alltid for å holde oss oppdatert med de siste trendene for å kunne tilby moderne sofaer til alle våre kunder.

Hva bør jeg tenke på når jeg velger en moderne sofa?

For et gjennomtenkt inntrykk kan det være lurt å tenke på at den moderne sofaen ikke bør dominere rommet, velg gjerne en moderne sofa som tar plass, men ikke tar over hele rommet. Tenk også på hva sofaen skal brukes til, hvis den skal brukes for å underholde gjester, kan det være hyggelig med en moderne sofagruppe som kan plasseres rundt et sofabord for å få et koselig samvær. Hvis sofaen heller skal brukes til familiens TV-titting, kan det være koselig med en stor moderne sofa der dere alle kan krype sammen og se på deres favorittfilmer.

Hvilke materialer har moderne sofaer?

En sofa utsettes for mye slitasje. Rammen i en moderne sofa er vanligvis massivt tre og trefiberplate. Da blir sofaen stabil. Sitteputer kan være polstret med skum og polyester. Trekket er laget av lær eller tekstil. Polyester med utseende av fløyel er vanlig i moderne sofaer. Du kan selvfølgelig velge mellom en rekke forskjellige farger til sofaen din. Materialene som finnes i moderne sofaer, er enkle å holde rene og friske. Noen trekk kan tas av for å rengjøres.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Stil (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje