Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 1 av 1 produkter

Populære filtreringer

Lin er et vakkert og behagelig materiale som gir en elegant, men likevel avslappet følelse i hjemmet ditt. Flere og flere oppdager det vakre naturmaterialet som har glans og en myk overflate. Hos oss på Trademax finner du flere linsofaer i stilren design og nøytrale, jordnære farger. Med en linsofa får du et miljøvennlig møbel som er slitesterk og behagelig å sitte i. Lin er laget av lin som, som ull, har et naturlig fett i fibrene som gjør at det støter bort smuss og er lett å ta vare på. En linsofa holder seg derfor ren og frisk.

Elegant og komfortabel linsofa

Hvilke fordeler har en linsofa?

Med en linsofa fra oss på Trademax gir du rommet en naturlig eleganse fordi lin er et vakkert og jordnært materiale. Lin er laget av plantefibre fra det vakre linet, noe som gjør en linsofa unik i sin struktur. Lin har blitt brukt i interiør og klær i hundrevis av år fordi det er slitesterkt og vakkert og har evnen til å støte bort smuss og støv.

Hva passer til en linsofa?

En linsofa har en enkel eleganse som gjør at den passer godt inn i forskjellige typer miljøer. Fordi lin er et plantebasert materiale, passer det godt sammen med tre møbler eller møbler med detaljer i messing, stål og annet metall. Vil du innrede i enkel japansk stil med stramme detaljer og bambus, er en linsofa et helt trendy møbel.

Hvordan tar jeg vare på en linsofa?

En linsofa er lett å holde ren fordi plantefibrene i linsofaer inneholder et fett som støter bort smuss heller enn å absorbere det. Regelmessig støvsuging holder en linsofa ren, og hvis du har puter i sofaen, kan du riste dem. Hvis du søler på linsofaen din, kan du forsiktig gni bort flekken med en myk, fuktig klut. Hvis du har spørsmål om våre linsofaer, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.