Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 1 av 1 produkter

Populære filtreringer

Planlegger du å kjøpe en ny sofa? Lengter du kanskje etter sittemøbler med litt mykere former? Med en rund sofa eller en hjørnesofa kan du få plass til mange gjester. En rund sofa kan gi et mer moderne, uvanlig og stilfullt inntrykk. Skap et rom som føles som en omfavnelse med sine myke former ved å kombinere en vanlig sofa med en eller flere runde lenestoler for å myke opp de ellers ganske kantete formene som sittemøbler kan ha. Med en rund sofa får du en avslappet følelse som også er elegant. Runde sofaer skaper en personlig stil på din innredning. Velkommen til å bla gjennom Trademax fantastiske utvalg.

Hva er fordelene med en rund sofa?

Med en rund sofa eller runde lenestoler får du en hyggelig og litt mer festlig plass å samles på med nære og kjære. Sittemøblenes runde former trekker deg og vennene dine til hyggelige samtaler fordi dere kommer nærmere hverandre. Det blir rett og slett vanskelig å mislykkes med festen når dere samles i en rund sofa.

Hvordan velger jeg stoff til en rund sofa?

Når du velger sofa-stoff bør du tenke på rommets størrelse og fargen på veggene. Et lyst sofa-stoff kan få et mindre rom til å se større ut. Men hvis du har lyse vegger, kan det være fint å bryte av med en rund sofa i en knallfarge.

Hvor stor matte under rund sofa?

Velg alltid en matte som er minst like bred som din runde sofa. Det er finest hvis alle bena på den runde sofaen står på matten, hvis det ikke går, sørg for at de fremre bena står minst 20 cm inn på matten. En perfekt størrelse er hvis matten stikker ut ca 40 cm rundt hele den runde sofaen eller sofa-gruppen. Hvis du har spørsmål om våre ulike runde sofaer, er du mer enn velkommen til å kontakte vår kundeservice.